ΒΟΛΟΣ | Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου εκδήλωσης

Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, διοργανώνεται εκδήλωση στο παραλιακό μέτωπο που εκτείνεται μεταξύ Αγίου Κωνσταντίνου και Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, όπου το πρωί θα στηθεί τρικούβερτο γλέντι με μπουφέ, λαγάνες, σαρακοστιανά, τσίπουρο, κρασί και λαϊκό γλέντι, και επίσημο προσκεκλημένο τον Στέλιο Διονυσίου. Τα εδέσματα και τα ποτά θα προσφέρονται δωρεάν στο κοινό και αποτελούν προσφορά του Δήμου Βόλου, του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου και των χορηγών της εκδήλωσης.
O Σύλλογος «Ορμίνιο» Πορταριάς, αναβιώνει την παλιά disco «Κένταυρος» του Ξενία Πορταριάς σήμερα Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, μετά τις 9 το βράδυ, για τους φίλους του κεφιού.
Γιορτινό κάλεσμα απευθύνει σε όλους ο σύλλογος «ΑΠΟδρασης» στις Σταγιάτες, με πέταγμα του αερόστατου σήμερα στις 5.30 μμ στον χώρο του πάρκινγκ.
Ο Αγροτικός, Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Φυτόκου Μαγνησίας, διοργανώνει σήμερα στις 11 το πρωί αποκριάτικη εκδήλωση και κάψιμο του καρνάβαλου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Φυτόκου (πρώην Δημοτικό σχολείο Φυτόκου). Στην εκδήλωση θα προσφερθεί από τον σύλλογο δωρεάν κρασί και φαγητό προς όλους.
Αποκριάτικες εκδηλώσεις διοργανώνονται στον Αγιο Βλάσιο, με πρωτοβουλία του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου. Συγκεκριμένα σήμερα Κυριακή στις 6 το απόγευμα, στο εντευκτήριο του συλλόγου, διοργανώνεται παιδικό πάρτι με χορό μεταμφιεσμένων παιδιών και διαγωνισμό καλύτερης φορεσιάς. Αύριο Καθαρά Δευτέρα, ακολουθεί γλέντι για τους μεγάλους, κυρίως, με ζωντανή μουσική και παραδοσιακά καθαροδευτεριάτικα φαγητά και κρασί, όλα προσφορά του συλλόγου.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις