Ταξίδια του μέλιτος | Στη Σκιάθο το πριγκιπικό ζεύγος πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ; Το υπερπολυτελές σκάφος… μυστήριο

Ένα μήνα σχεδόν μετά το γάμο που τράβηξε τα φώτα ολόκληρης της υφηλίου, ο πρίγκιπας Χάρι και η πριγκίπισσά του, Μέγκαν Μαρκλ φέρονται να χαίρονται τις πρώτες τους ημέρες ως νεόνυμφοι στο νησί του Παπαδιαμάντη.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται επίσημα, το ζευγάρι το οποίο «ταξιδεύει με μαγευτικό τρικάταρτο σκάφος» (gallery), εθεάθη στην παραλία του νησιού το μεσημέρι της Παρασκευής (01/06) και μάλιστα με την παρουσία της φρουράς ιδιαιτέρως διακριτική.
Το ινγκόγκνιτο της παρουσίας του ζεύγους στο νησί, εφόσον ισχύει, αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι οι Αρχές του νησιού δεν έχουν κάποια επίσημη πληροφόρηση, γεγονός όμως το οποίο δεν συμβαίνει για πρώτη φορά σε περιπτώσεις παρουσίας διασήμων. 
Γι΄αυτό η Σκιάθος ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι άλλωστε ένας από τους ινκόγκνιτο προορισμούς της Μεσογείου και του Αιγαίου, για αστέρες του Χόλιγουντ μέχρι και για ηγέτες κρατών, αφού σε αυτήν μπορούν να περάσουν (σχεδόν) απαρατήρητοι.
 ΠΗΓΗ: e-volos.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις