EcoΖην Skiathos | Σαββατοκύριακο 21-22 Σεπτέμβρη .... otisimvenistinskiathonews.GR

Ανοιχτή π ρ ό σ κ λ η σ η υ π ο σ τ ή ρ ι ξ η ς για τη διεξαγωγή του 8ου Ημιμαραθώνιου Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος 21 χλμ. "Στα μονοπάτια του Παπαδιαμάντη", Skiathos Trail Run Half-Marathon
Ο σύλλογός μας, ως συνδιοργανωτής των φετινών αγώνων, κάνει ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους επιχειρηματίες και λοιπούς ενδιαφερόμενους που δραστηριοποιούνται στο νησί μας, εκτιμώντας οποιαδήποτε υποστήριξη, είτε οικονομική, είτε με όποιο είδος/ τρόπο σκέφτεστε ότι θα μπορούσατε να υποστηρίξετε τη δράση. Αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πολλές επιχειρήσεις αυτό το καλοκαίρι, αποφασίσαμε να μην οριστεί συγκεκριμένο ποσό για τους φετινούς αγώνες.
Η προώθηση αθλητικών διοργανώσεων τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο συνεισφέρει στην υποστήριξη νέων αθλητών και στη δημιουργία δικτύων συνεργασίας τόσο σε αθλητικό, όσο και σε τουριστικό επίπεδο. Μέσα από κάθε διοργάνωση των αγώνων, επιδιώκουμε να ευαισθητοποιήσουμε αλλά και να ενεργοποιήσουμε τις νεότερες -κι όχι μόνο- γενιές του νησιού μας ώστε να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, να συστήσουμε στο δρομικό κίνημα τις φυσικές ομορφιές του νησιού μας, επιδιώκοντας τη σταθερή επιστροφή τους κάθε χρόνο, είτε με τη συμμετοχή τους στους αγώνες, είτε με την επιλογή της Σκιάθου ως μελλοντικού προορισμού διακοπών τους, και γενικότερα να επηρεάσουμε θετικά την κοινωνία της Σκιάθου.
Στόχος των αγώνων και δική μας πρόθεση είναι η ενίσχυση της επαφής και της εξοικείωσης του ευρύ κοινού με τον αθλητισμό, το σύγχρονο πολιτισμό και το ασύλληπτης ομορφιάς περιβάλλον του νησιού μας.
Ειδικότερα, τα οφέλη της δικής σας υποστήριξης για τη φετινή χρονιά, θα είναι η προβολή της επιχείρησής σας σε σταθερό σημείο προβολής στο λαιμό του Μπούρτζι το σαββατοκύριακο 21-22 Σεπτέμβρη, την ημέρα προετοιμασίας και ενημέρωσης του κοινού καθώς και την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, ως σημείο έναρξης και τερματισμού του αγώνα.
Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να υποστηρίξετε φέτος το Skiathos Trail Run 2019, θα παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα, 2 Σεπτέμβρη 2019, στέλνοντάς μας το λογότυπο της επιχείρησής σας στο ecozinskiathos@gmail.com & ένα τηλέφωνο επικοινωνίας ώστε να έρθουμε σε επαφή μαζί σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να:
- καταθέσετε το ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό του συλλόγου Ecoζην, Alpha Bank GR17 0140 6240 6240 0200 2013 094 με την αιτιολογία δωρεά Skiathos Trail Run 2019
- περάσετε από το αρτοποιείο Αφοι Βελετζάκου, περιφερειακή οδός Σκιάθου-Κουκουναριών, καθημερινά, πρωινές ώρες 08.00 - 12.00
- περάσετε από το κατάστημα Olive Tree Skiathos, Παπαδιαμάντη 28 Α, καθημερινά, απογευματινές ώρες 17.00 - 22.00
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον.
Με εκτίμηση,
To Δ.Σ. του Οικολογικού Περιβαλλοντικού και Πολιτιστικού συλλόγου «Οι Κουκουναριές» (νυν Ecoζην Σκιάθος)


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις