Ορθοδοξία | Ιερά Κοινοβιακή Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σκιάθου (Ανακοίνωση)...otisimvenistinskiathonews.GR

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Εξαιτίας της καθολικής απαγόρευσης άσκοπης μετακίνησης για οποιοδήποτε λόγο πλήν των ειδικών και έκτακτων αναγκών όπως έχει σημειώσει η κρατική απόφαση, δεν θα μπορέσουμε να μεταφέρουμε το Εικόνισμα της εορτάζουσας θαυματουργού εικόνας Παναγίας Ευαγγελίστριας όπως είχαμε ανακοινώσει πριν λίγες ημέρες προς αγιασμό και ευλογία του νησιού κ των πιστών.
Ωστόσο θα δώσουμε την ευλογία και τη χάρη της Παναγίας μας της Ευαγγελίστριας μέσα από τις ιερές ακολουθίες που θα τελεσθούν κεκλεισμένων των θυρών και την περιφορά της μόνο μέσα στον περίβολο της ιεράς μονής.
Ευχόμαστε εγκαρδίως, η Παναγία μας, η μητέρα όλων μας που αυτή την στιγμή νοιώθει και παρακολουθεί τον πόνο μας και αφουγγράζεται τον στεναγμό μας, τα δάκρυα της ψυχής μας να γίνουν η χαρά του χαρμόσυνου μηνύματος που θα λάβουμε, τον ευαγγελισμό της ψυχοσωματικής μας θεραπείας, η ελπίδα της σωτηρίας και της Αναστάσεως, άλλωστε πρέπει να γνωρίζουμε και να το πιστέψουμε πως πάντοτε μετά από τον Σταυρό ζούμε την χαρά της Ανάστασης. Αυτό πρέπει να μας δώσει δύναμη υπομονή και κουράγιο! Η Παναγία να είναι βοήθεια και παρηγοριά αυτές τις δύσκολες ώρες για όλους μας και να προσευχόμαστε όλοι τούτη την ώρα ώστε η επέμβαση της Παναγίας μας να πραγματοποιήσει το θαύμα που όλοι περιμένουμε.
Χρονια πολλά και ευλογημένα σε όλους.


Τα άνθη ολόκληρης της γης Εσένανε (Παναγία μου) προσμένουν, μα τώρα που χρειάζονται συνέχεια μαραίνουν.
Το Εικόνισμά σου το λαμπρό με άνθη πάντα στολισμένο, απόφαση εξ ουρανού να μείνει φέτος άδειο και παραπονεμένο.
Παναγία μας δώσε μας τη χαρά αυτή που μόνο εσύ γνωρίζεις, αυτή που ονειρευόμαστε όταν εσύ μας νανουρίζεις.
Η χάρη σου απέραντη, γλυκειά, αγγίζει την ψυχή μας, σαν βάλσαμο έρχεσε κοντά ανασταίνεις την ζωή μας.


Η Παναγία βοήθεια στο νησί μας και σε ολόκληρο το ανθρώπινο γένος!
Στολίστηκε η Παναγία μας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις