Ευχαριστήριο Μήνυμα - Συλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Νηπιαγωγειου...otisimvenistinskiathonews.GR


Στο πλαίσιο της γιορτής που πραγματοποιηθηκε την Τετάρτη 14/6/2023 στον προαύλιο χώρο του 1ου Νηπιαγωγείου Σκιάθου απο τη διευθύντρια κα Βάσω Τσαβδαρουδη και τους εκπαιδευτικούς σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Νηπιαγωγείου Σκιάθου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους κάτωθι χορηγούς για την ευγενική τους χορηγία: 

Rigas- Zoi Rooms - Apartments
Maria' s Pizza
Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης AEE
"Ο Φούρνος του Παππού "Ορτουλιδης 

Επιπλέον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εκπαιδευτικούς και τη διευθυντρια του 1 ου Νηπιαγωγείου για την συνεργασία και το έργο που προσφέρουν στα παιδιά μας όπως και τους γονείς που συμμετείχαν στις δράσεις τους συλλόγου κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2022-23.

Ευχαριστούμε επίσης την Ματουλα Χονδρονικολη, Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Παιδείας και το Δήμαρχο Σκιάθο Θεοδωρο Π. Τζουμα για την αγαστη συνεργασία και την στήριξη τους στα αιτήματα του συλλόγου μας καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. 

Θερμές ευχαριστίες στην υποψήφια βουλευτή της ΝΔ Ζεττα Μακρή, η οποία με την ιδιότητα της ως Υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων στη θητεία της 2021-2023 εξασφάλισε εξοπλισμό και ανταποκρίθηκε στις ανάγκες του συλλόγου μας οπότε της ζητηθηκε.

Ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι με Υγεια και Χαρά! 

Ζαφειρουλα Αναγνωστου
Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμονων 1ου Νηπιαγωγειου Σκιαθου 
Μαρία Τερζοπουλου, Ταμιας
Νικολέττα Καλπατσανιδου, Γραμματεας


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις