ΑΠΟ ΤΟ SKIATHOS WEATHER ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗ...OTISIMVENISTINSKIATHONEWS.GR

 


⚠️ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ⚠️
Το Skiathos Weather ❄️🌡️🌬️⚡🌧️ θέλει να εκφράσει την αμέριστη συμπαράσταση του, στους πληγέντες από τα ακραία καιρικά φαινόμενα τόσο στο Νησί της Σκιάθου αλλά και στις υπόλοιπες πληγείσες περιοχές στην Μαγνησία, την Λάρισα, την Καρδίτσα, τα Τρίκαλα την Φθιώτιδα, την Βόρεια και Κεντρική Εύβοια.
🙏 Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των ανθρώπων που χάθηκαν από τις φονικές πλημμύρες. Καλό Παράδεισο να έχουν 🙏.
💪 Η ομάδα μας θα συνεχίσει στα πλαίσια της "Αγάπης" της για την επιστήμη της μετεωρολογίας να προσφέρει στο Νησί μας ερασιτεχνικές προβλέψεις - προγνώσεις με αποκλειστικό σκοπό την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των Νησιωτών καθώς και των επισκεπτών μας, με γνώμονα την προστασία της ανθρώπινης ζωής καθώς και των περιουσιών τους.
⚠️ Σε κάθε περίπτωση υπενθυμίζουμε:
✅ Επίσημη καιρική ενημέρωση οι πολίτες μπορούν να έχουν αποκλειστικά από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία http://www.emy.gr/emy/el/
✅ Επίσημη ενημέρωση για έκτακτα γεγονότα Πολιτικής Προστασίας από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας
Παρακαλούμε βοηθήστε να μεγαλώσουμε κοινοποιώντας την προσπάθεια μας.
Με Εκτίμηση
Skiathos Weather ❄️🌡️🌬️⚡🌧️

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις