«Μάγεψε» η Φόνισσα στη Σκιάθο...otisimvenistinskiathonews.gr

 Με την προβολή της αριστουργηματικής ταινίας «Φόνισσα» ο Δήμος Σκιάθου και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού τίμησαν την γέννηση του Παγκοσμίου εμβέλειας διηγηματογράφου, σπλάχνο του νησιού Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη 173 χρόνια πριν.

Η πολυσυζητημένη ταινία με την συγκλονιστική απόδοση της Καριοφυλλιάς Καραμπέτη στο ρόλο της Φραγκογιαννούς, σε σκηνοθεσία της Εύας Νάθενα, είχαν ως αποτέλεσμα την πραγματικά μεγάλη προσέλευση του κοινού που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα στο πολιτιστικό κέντρο «Μπούρτζι» την Κυριακή 3 Μαρτίου, με αποτέλεσμα οι δύο προβολές που ήταν προγραμματισμένες, να γίνουν τρεις, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις σε όσους κατάφεραν να την δουν.

Η σκηνοθέτης Εύα Νάθενα και η πρωταγωνίστρια Καριοφυλλιά Καραμπέτη βρέθηκαν στο νησί του Αλ. Παπαδιαμάντη φανερά συγκινημένες που κατάφεραν να πραγματοποιήσουν αυτό το ταξίδι που προγραμμάτιζαν από καιρό με το δήμαρχο Θοδωρή Τζούμα.

Σε ανάρτησή του ο δήμαρχος αναφέρει: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εμβληματική προσωπικότητα της υποκριτικής τέχνης Καριοφυλλιά Καραμπέτη και στην σπουδαία δημιουργό Εύα Νάθενα για την ταινία – παρακαταθήκη για τον σύγχρονο ελληνικό πολιτισμό, «Φόνισσα»!».







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις