Τηλεόραση | MEGA TV κανονικά σε NΟVΑ και Cosmote TV...

Από τα ξημερώματα της Κυριακής το Mega δεν βρίσκεται πλέον στον αέρα, με τη Digea να κατεβάζει το σήμα και να διακόπτει την εκπομπή σήματος, έπειτα από την απόφαση του ΕΣΡ. 
Ωστόσο, το πάλαι πότε μεγάλο κανάλι συνεχίζει να εκπέμπει από τις ψηφιακές πλατφόρμες NΟVΑ και  Cosmote TV, την ίδια στιγμή που μία ακόμη ευχάριστη εξέλιξη περιμένει τους φανατικούς του σταθμού. 
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα συνεχίσει να υπάρχει και το www.megatv.com, με το κοινό να έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί αποσπάσματα από τις αγαπημένες σειρές και διαδικτυακά. Όλα αυτά, φυσικά, μέχρι και την ολοκλήρωση της διαδικασίας της ειδικής διαχείρισης της εταιρίας. 
Να υπενθυμιστεί ότι, αύριο, θα διεξαχθεί και η κύρια δίκη για να μπει το Mega στην ειδική διαχείριση του νόμου 4307/2014. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι με το μοντέλο που θα ακολουθηθεί, ο ειδικός διαχειριστής, που θα διοριστεί, θα αποτιμήσει ποια assets του καναλιού θα πωληθούν και θα ελέγξει τα χρέη που υπάρχουν προς τρίτους. 
Αύριο, επίσης, στις 13.00, εκπρόσωποι του Mega θα περάσουν από ακρόαση στο ΕΣΡ, έπειτα από αίτημα που κατέθεσαν οι πρώτοι και η Τηλέτυπος για αναστολή της εκτέλεσης της απόφασης για τη διακοπή της εκπομπής του σήματος, το περασμένο Σάββατο.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις