Εκλογές 2019 | Νέοι Ορίζοντες Σκιάθος (Εγκαίνια εκλογικού κέντρου) Παναγιώτη Διολεττα.

-Αγαπητοί μας Σκιαθίτισσες και Σκιαθίτες,
Ο Συνδυασμός μας «Νέοι Ορίζοντες για τη Σκιάθο» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Παναγιώτη Κων. Διολέττα κατέρχεται στις δημοτικές εκλογές φιλοδοξώντας να είναι αυτός η βασική επιλογή των δημοτών. Να αποτελέσει την αιχμή της προσπάθειας προς ένα μέλλον για το οποίο όλοι μοχθούμε.
Είμαστε η δημοτική παράταξη που γεννήθηκε από την αδυναμία των άλλων να εκφράσουν στο ελάχιστο την κοινή γνώμη και να ανταποκριθούν στις υψηλές προσδοκίες, την αισθητική και την αγωνία των δημοτών για μια στιβαρή πορεία ανάπτυξης, ευταξίας και πολιτισμού. Για τούτα ακριβώς ήλθαμε να αγωνιστούμε με εργατικότητα, συνέπεια και αποτελεσματικότητα.
Γίναμε εμείς, οι αποδέκτες των προτροπών και της στήριξης μεγάλου μέρους της κοινωνίας του νησιού μας, αποδεχόμενοι την πρόκληση αλλά και το βάρος της ιστορικής ευθύνης έναντι αυτών.
Η παράταξή μας απαρτίζεται από εκλεκτούς συμπατριώτες μας, εργαζόμενους, επιχειρηματίες, επιστήμονες, έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη του Δημοτικού Συμβουλίου, νέους και νέες, γυναίκες και άνδρες, σε έναν ισορροπημένο συνδυασμό νεανικής ορμής, νέων ιδεών, εμπειρίας και σωφροσύνης.
Με την δική σας στήριξη φιλοδοξούμε να είμαστε εμείς η νέα Δημοτική Αρχή, ασκώντας χρηστή διοίκηση, στηριζόμενοι σε γερές βάσεις.
Ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία για την ανάπτυξη και την ευημερία αυτού του νησιού, όπου αξιωθήκαμε να κατοικούμε.
Με πίστη στους Δημοκρατικούς Θεσμούς,
Με αφοσίωση στις Αρχές μας ,
Με εμπιστοσύνη στους Δημότες
Με ΡΕΑΛΙΣΜΟ και ΟΡΑΜΑ, προχωράμε μπροστά!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις