Ορθοδοξία |Το "Ό,τι συμβαίνει στη Σκιάθο News" σε νέα συνεργασία με την Πειραϊκή Εκκλησία 91.2 FM...otisimvenistinskiathonews.GR

Το "Ό,τι συμβαίνει στη Σκιάθο News" σε νέα συνεργασία με τον πρώτο ορθόδοξο ραδιοφωνικό σταθμό "Πειραϊκή Εκκλησία 91.2 FM" το ραδιόφωνο που μιλάει στην ψυχή του ακροατή. Από το Σάββατο 19 Δεκέμβριου 2020 και ώρα 17:00 Μ.Μ ο ραδιοφωνικός σταθμός της "Πειραϊκή Εκκλησία 91.2 FM" θα εκπέμπει 24 ώρες την ημέρα και στο σάιτ μας.

Ευχαριστούμε πολύ τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της "Πειραϊκή Εκκλησία" για την άμεση και θετική απάντηση τους και την ευγένεια τους.

   

Περιγραφή Σταθμού Πειραϊκής Εκκλησίας 91.2 FM:

Η "Πειραϊκή Εκκλησία 91,2 FM" αποτελεί το ραδιόφωνο που μιλάει στην ψυχή του ακροατή. Η ιστορία του πρώτου ελληνικού εκκλησιαστικού ραδιοφωνικού σταθμού ξεκινάει στις 30 Οκτωβρίου του 1988. Η "Πειραϊκή Εκκλησία 91,2 FM" ξεκίνησε σαν τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς από τον τότε Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Καλλίνικο. Το πρόγραμμα της "Πειραϊκής Εκκλησίας 91,2 FM" μεταδίδεται στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας μέσω αναμεταδοτών, στην Ευρώπη και την Μέση Ανατολή μέσω δορυφόρων, αλλά και σε κάθε γωνιά της γης μέσω του Διαδικτύου. 



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις