ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ | ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ....OTISIMVENISTINSKIATHONEWS.GR

 Πτυχιακές και Διπλωματικές Εξετάσεις, της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος.

Σήμερα 26 Ιουνίου έλαβαν χώρα οι Πτυχιακές και Διπλωματικές Εξετάσεις της Σχολής μας, στην έδρα της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Χαλκίδα.
Από την πενταμελή επιτροπή, εξετάστηκαν έξι υποψήφιοι. Ανάμεσά τους, και ο Σκιαθίτης Απόστολος Κουμιώτης, υποψήφιος για Πτυχίο Βυζαντινής Μουσικής, συνοδευόμενος από τον δάσκαλό του κ. Κωνσταντίνο Κουτούμπα. Το επίπεδο των εξετάσεων ήταν αρκετά υψηλό και τα μέλη τα οποία είχαν ετοιμάσει οι μαθητές πολλών απαιτήσεων.
Την διεξαγωγή των εξετάσεων τίμησε με την παρουσία του και ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Χρυσόστομος, ο οποίος αφού συνεχάρη τόσο τους εξεταζόμενους και τους καθηγητές τους, όσο και την Εξεταστική Επιτροπή για την τήρηση των υψηλών προδιαγραφών της Σχολής, απένειμε αναμνηστικά δώρα στους επιτυχόντες!
Η συμμετοχή του κ. Κουμιώτη αποτελεί την πρώτη συμμετοχή από την Σκιάθο για τον τίτλο του Πτυχίου Βυζαντινής Μουσικής, τον οποίο κατέκτησε με βαθμό Λίαν Καλώς! Τον συγχαίρουμε ιδιαιτέρως και του ευχόμαστε καλή αξιοποίηση και εις ανώτερα, όπως και σε όλους τους επιτυχόντες στις εξετάσεις!




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις