Οδηγίες για την κακοκαιρία στην Σκιάθο 04-05/09/2023...OTISIMVENISTINSKIATHONEWS.GR

 Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένουμε αύριο Δευτέρα μέχρι και την Τετάρτη με ίσως πλημμυρικα φαινόμενα παρακαλούνται οι κάτοικοι να είναι προσεχτικοί και να προστατεύσουν τις περιουσίες τους πιο συγκεκριμένα οι περιοχές που θέλουν προσοχή είναι:



👉 ο δρόμος από δέλτα όπου διασχίζει τον δρόμο πίσω από το πρώτο δημοτικό σχολείο μέχρι την πλωτή συνιστάται η μη στάθμευση των οχημάτων και η εναπόθεση των απορριμμάτων.
👉οδός Ευαγγελιστρίας από το ύψος του hotel dabasis μέχρι την διασταύρωση Καραϊσκάκη. συνιστάται η μη στάθμευση των οχημάτων και η εναπόθεση των απορριμμάτων
👉 από περιφερειακή οδό από το βενζινάδικο πρώην ΝΤΑΝΟΥ και τον δρόμο που περνάει από το ξενοδοχείο Αρετουσα και μέχρι το ουζερί " Καλο πηγάδι" διασταύρωση Καραϊσκάκη. συνιστάται η μη στάθμευση των οχημάτων και η εναπόθεση των απορριμμάτων.
👉 οδός Παπαδιαμάντη:
1.Από secret cafe μέχρι και διασταύρωση Καραϊσκάκη (φούρνος του παππου) συνιστάται η μη στάθμευση των οχημάτων και η εναπόθεση των απορριμμάτων διοτι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χρειαστεί η διέλευσή των οχήματων της πυροσβεστικής για άντληση υδάτων
2. καλούνται όλοι οι μαγαζάτορες στην οδό Παπαδιαμάντη και στους παρακείμενους δρόμους να απομακρύνουν ταμπέλες και τραπεζοκαθίσματα διοτι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παρασυρθούν.
👉τέλος μεγάλη προσοχή σε περιοχές εκτός της χώρας που έχουν δώσει πλημμυρικά φαινόμενα δλδ: Μεγάλη Αμμος, Αχλαδιες,
Αγία Παρασκευή-Πλατανιας, Τρούλος, Ασελινος και Κουκουνάριες.
Μακαρι οι προβλέψεις να μην επαληθευτούν αλλα καλύτερα να είμαστε σε επιφυλακή και να έχουμε μεριμνήσει όλοι μας(εθελοντές, πολίτες, τουρίστες, Δήμος, Πυροσβεστική, ΓΓΠΠ, Αστυνομία) παρα να τρέχουμε την τελευταία στιγμή αναζητώντας το τι έφτεξε.
οι εικόνες δείχνουν τα σημεία στο νησι που χρειάζεται μεγάλη προσοχή
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης παράρτημα Β.Σποραδων
Τζούμας (Θάνος) Αθανάσιος- Ευάγγελος







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις