Το τ.τ. ΣΕΟ Σκιάθου γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Σκέψης( Φώτο - Βίντεο)....otisimvenistinskiathonews.gr

 Παγκόσμια Ημέρα Σκέψης 2024

από το Τοπικό Τμήμα Σκιάθου


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στις 22 Φεβρουαρίου, τα μέλη του Τοπικού Τμήματος Σκιάθου γιορτάσαμε όλοι μαζί τα γενέθλια του ιδρυτή του Προσκοπισμού και Οδηγισμού Baden Powell και της Αρχιοδηγού Olave Baden Powell. 

Παράλληλα με εμάς σε 153 χώρες του κόσμου,  Οδηγοί και Πρόσκοποι γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Σκέψης, μια γιορτή αφιερωμένη στο όραμα ενός καλύτερου κόσμου, στην ειρήνη, στη φιλία, στην κοινή προσπάθεια όλων των μικρών και μεγάλων της γης, να χτίσουν έναν κόσμο αδελφωμένο.


Φέτος, ολοκληρώνεται το ταξίδι της Μίκου και μαζί με την μικρή Οδηγό, όλος ο Οδηγισμός, εστιάζει σε θέματα γύρω από το περιβάλλον και τη φτώχεια και ανακαλύπτει πώς μπορεί να συνεισφέρει στην οικοδόμηση ενός βιώσιμου μέλλοντος.


Με παραμύθι και τραγούδι ξεδιπλώθηκε το κόκκινο κουβάρι της αφηγήτριας Maro Esopou η οποία ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 'ΣΚΙΑΘΟΣ' και έδεσε την Οδηγική παρέα με την αόρατη κλωστή της προσφοράς στον τόπο, στην κοινωνία και στο περιβάλλον.


Τα Αστέρια έδωσαν την Οδηγική τους Υπόσχεση, έγινε απονομή φτερού, εντολών Αρχηγών και πέρασμα Μ.Ο. στο Πλήρωμα. 


Ευχαριστούμε το Δήμο Σκιάθου για την παραχώρηση της Αίθουσας Εκδηλώσεων, τον ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 'ΣΚΙΑΘΟΣ' για την συνεργασία, την Seajets για την χορηγία των μεταφορικών και το Otisimvenistinskiathonews.gr για το φωτογραφικό υλικό. 


#ttskiathou #seoskiathou #kladospoulion #kladosasterion #kladosodigon #kladosmo #odigismos #ημερασκεψης #σεο #thinkingday #WTD2024 #WAGGGS



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις