Χωρίς F/D Erato από της 9 Οκτωβρίου, έως και την 13 Οκτωβρίου...otisimvenistinskiathonews.gr

 Η Αegean Flying Dolphins, με επίσημη ανακοίνωσή της τη Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, ενημέρωσε το επιβατικό κοινό ότι τα δρομολόγια του ταχύπλοου επιβατηγού πλοίου F/D Erato δεν θα πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, έως και την Κυριακή, 13 Οκτωβρίου. Ο λόγος για την ακύρωση των δρομολογίων αφορά τις προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης του πλοίου, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος.

Η εταιρεία ζήτησε την κατανόηση των επιβατών για την προσωρινή αναστάτωση, υπογραμμίζοντας ότι οι εργασίες συντήρησης είναι απαραίτητες για τη διασφάλιση της ασφάλειας και της αξιόπιστης λειτουργίας του πλοίου. Η Aegean Flying Dolphins δεσμεύτηκε να ολοκληρώσει τις απαραίτητες επισκευές όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ώστε να επανέλθει το F/D Erato στα κανονικά του δρομολόγια το συντομότερο δυνατό.
Οι επιβάτες που έχουν ήδη εκδώσει εισιτήρια για τα συγκεκριμένα δρομολόγια θα ενημερωθούν από την εταιρεία σχετικά με τις δυνατότητες αλλαγής ή ακύρωσης των εισιτηρίων τους, ενώ παρέχεται επίσης η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων. Η Aegean Flying Dolphins προτρέπει τους επιβάτες να επικοινωνήσουν με τα κατά τόπους γραφεία της ή να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα της για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με την κατάσταση των δρομολογίων.
Για το SkiathosVoice
Μ.τ.Π




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις