Πέρασε ο Προϋπολογισμός από το ΔΣ εν μέσω πυρών.Πρόταση για μείωση τελών και τροφείων από τον κ.Πασχάλη Μανώλη

Κάθε άλλο παρά χριστουγεννιάτικο πνεύμα επικράτησε στη ψήφιση του προϋπολογισμού για το έτος 2018 του δήμου Σκιαθου.
Η ομάδα του κ.Πρεβεζάνου, δεν μπόρεσε στην αρχή να συγκεντρώσει τους απαιτούμενους ψήφους ώστε να περάσει ο προϋπολογισμός. Μέτα την διαγραφή του κ.Κωνσταντόπουλου  ώσει παρών σύμφωνα με πηγές μας βρίσκεται και ο κ.Βιολέτας, σε συνδυασμό, με την απουσία του κ.Διόλετα και την διαρκή απαγόρευση στον κ.Καλατζάκη να εκτελέσει τα καθήκοντα του λόγω δικαστικών αποφάσεων η Δημοτική αρχή ζήτησε εσπευσμένα τις  υπηρεσίες των κΠατσά και Τασιόπουλου οι οποίοι και εξυπηρέτησαν την συμπολίτευση.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η αντιπολίτευση  του κ.Πάτσα ψηφίζει τους προϋπολογισμούς επί 3 συναπτά έτη.
Το ερώτημα που προκύπτει ειναι αν η μειοψηφία Πατσά εχει προσχωρήσει στην πλειοψηφική ομάδα;
Η υπόλοιπη αντιπολίτευση ιδιαιτέρως εκ μέρους του κ.Πασχάλη καυτηρίασε και αμφισβήτησε με έντονο τρόπο και διαπληκτισμούς τη στάση της αντιπολίτευσης του κ.Πάτσα ως καιροσκοπική χαρακτηρίζοντας τον ως πολιτική μαριονέτα.
Επί της ουσίας και απουσία δημάρχου ο κ.Γιαννίτσης αντικαταστήσει τον κ.Δήμαρχο. Στην εισήγηση ο κ.Σταμέλος υπερασπίστηκε τον Προιπολογισμό δεχόμενος τα πυρά της αντιπολίτευσης. Οι επικεφαλής των παρατάξεων, Πασχαλης και Φιλάρετου  χαρακτήρισαν απο κοινού ως καταστροφικό τον προϋπολογισμό αναφέροντας ότι ο Δήμος Σκιάθου έχει ταμειακά διαθέσιμα 6.500.000 τα οποία και δεν αξιοποιεί. Αξιοσημείωτη είναι η πρόταση του κ.Πασχάλη για μείωση των τροφείων στο παιδικό σταθμό κατά 80% καθώς και μείωση των τελών καθαριότητας κατά 30%.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις