4, 7 & 8 ΜΑΡΤΙΟΥ H Λυρική πετάει για Σκιάθο ...otisimvenistinskiathonews.GR

4, 7 & 8 ΜΑΡΤΙΟΥ
H Λυρική πετάει για Σκιάθο -Για συναυλίες και εκπαιδευτικά εργαστήρια στις Σποράδες

Η Εθνική Λυρική Σκηνή ταξιδεύει στη Σκιάθο.
Η Λυρική θα παρουσιάσει στη Σκιάθο μια σειρά μουσικών εκδηλώσεων και εκπαιδευτικών εργαστηρίων με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, στο πλαίσιο της συνεργασίας της ΕΛΣ με τον Δήμο Σκιάθου, στις 4, 7 και 8 Μαρτίου 2020.
Οι παραστάσεις της Λυρικής στη Σκιάθο
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει δύο ιδιαίτερες συναυλίες. Ένα γκαλά όπερας στις 7 Μαρτίου με τη συμμετοχή δύο διεθνών καταξιωμένων μονωδών της ΕΛΣ, της υψιφώνου Έλενας Κελεσίδη και του τενόρου Δημήτρη Πακσόγλου, με τον Φρίξο Μόρτζο στο πιάνο. Μια συναυλία-αφιέρωμα στον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη στις 4 Μαρτίου με έργα Γιώργου Κουμεντάκη και Κλάουντιο Μοντεβέρντι, με τη μεσόφωνο Αναστασία Κότσαλη και τον σαξοφωνίστα Γκουίντο ντε Φλάβιις.
Εμπειρία! Η Λυρική βγάζει όλες τις θέσεις των θεατών -Παρακολουθείς όπερα από θεωρεία, περπατώντας
Παράλληλα, οι Εκπαιδευτικές και Κοινωνικές Δράσεις της ΕΛΣ δίνουν μια πολύχρωμη διάσταση στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπούρτζι τα πρωινά του Σαββάτου 7 και της Κυριακής 8 Μαρτίου, όπου θα παρουσιαστούν η όπερα, ο χορός και η κλασική μουσική σε τέσσερα επιτυχημένα εκπαιδευτικά εργαστήρια, τα οποία απευθύνονται σε μια μεγάλη ηλικιακή γκάμα, από βρέφη μέχρι ενήλικες 65+. Με ελεύθερη είσοδο.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις