Αποκριάτικο Πάρτυ για μικρούς και μεγάλους από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ. Σκιάθου (53 ΦΩΤΟ)...otisimvenistinskiathonews.GR

Μοσχοβόλησε ΑΠΟΚΡΙΑ στα στενά της Σκιάθου!!!
Ένα πάρτι για μικρούς και μεγάλους μαγείρεψαν οι chef του Οδηγισμού που ξέρουν καλά τη συνταγή για το αυθεντικό ξεφάντωμα. Το club - restaurant Borzoi φιλοξένησε τους μασκαράδες και με το ρυθμό που έδωσε ο Γιώργος Σταματάς στη μουσική απογείωσε το κέφι που έβγαινε από τα μαγειρικά σκεύη των στελεχών του ΣΕΟ.
Χορός, παιχνίδια και νόστιμος χαρτοπόλεμος ξεχείλισαν από τις κατσαρόλες. Διαγωνισμός χορού με μπισκότα, μάχη με ποπ κορν και ζωγραφική με μουστάρδα και κέτσαπ ήταν λίγα απ' όλα όσα ζήσαμε το μεσημέρι της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου!!! Το πάρτι κάλυψε ο Christos Papakonstantinou ενώ από το Ό,τι συμβαίνει στη Σκιάθο News έγινε ζωντανά η μετάδοση.
Η ΕΨΑ με τις πορτοκαλάδες της ήταν η πρωταγωνίστρια στην γεύση ενώ τα καραμελωμένα μήλα που πολύ ευγενικά ο Jovi Kofinas έφτιαξε με τα Πουλιά έγιναν ανάρπαστα.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ οφείλουμε στον Damianidis Savvas και στην Niki Karaoulaki για την φιλοξενία και το χαμόγελό τους!!!

κείμενο :
Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ. Σκιάθου

φωτογραφικό υλικό :

Photos © Theodosis Parisis




















































Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις