e-thessalia.gr | Αγγλίδα τουρίστρια στη Σκιάθο κατηγόρησε 61χρονο Ιταλό μπάρμαν για παρενόχληση- Το Μονομελές τον αθώωσε

Κατάγγειλε στην Αστυνομία έναν μπάρμαν για παρενόχληση, τον μήνυσε για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, ωστόσο χθες το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου τον έκρινε αθώο και τον απάλλαξε από την κατηγορία.
Το περιστατικό φέρεται να συνέβη στην Σκιάθο, στις 23 Μαίου του 2016. Μια 27χρονη Αγγλίδα είχε πάει για διακοπές με τον σύζυγό της στο νησί του Παπαδιαμάντη. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 61χρονος μπάρμαν, ιταλικής υπηκοότητας, φέρεται να είχε καλέσει την 27χρονη στο δωμάτιό του, καθώς είχαν αναπτύξει φιλία στο τουριστικό κατάλυμα, όπου παραθέριζε το ζευγάρι. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 61χρονος προσπάθησε να φιλήσει την τουρίστρια, η οποία και τον απώθησε.
Συνάδελφός του, που κατέθεσε χθες ως μάρτυρας υπεράσπισης του μπάρμαν στο Δικαστήριο, δήλωσε ότι είχαν ενημερωθεί από την διευθύντρια του καταλύματος πως επρόκειτο να έρθει ένα ζευγάρι Άγγλων σε έξαλλη κατάσταση και ότι οι δύο υπάλληλοι είχαν αναλάβει να τους ηρεμήσουν…
Ο κατηγορούμενος απολογούμενος δήλωσε ότι η Αγγλίδα αποπειράθηκε να εισέλθει στο δωμάτιό του, που βρισκόταν κοντά στην πισίνα του καταλύματος και την απώθησε. Η 27χρονη είχε απαιτήσει χρηματική αποζημίωση ύψους 2.500 ευρώ τόσο από την ξενοδόχο, όσο και από το τουριστικό πρακτορείο με το οποίο είχε ταξιδέψει στο νησί. Το Δικαστήριο έκρινε τελικά αθώο των κατηγορούμενο μπάρμαν, ενώ από την ακροαματική διαδικασία απουσίαζε η μηνύτρια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις