Τεχνολογία | Παρουσίαση του Samsung Galaxy S10

H Samsung σήμερα παρουσιάζει τη νέα σειρά Galaxy S10, ανάμεσα σε άλλα προϊόντα της. Στο σημερινό event Galaxy Unpacked 2019, θα δούμε τόσο τα τρία μοντέλα της σειράς S10 (S10, S10 Plus και S10e), αλλά πιθανώς και το αναδιπλούμενο smartphone Galaxy Fold, το smartwatch Galaxy Watch Active και τα ακουστικά Galaxy Buds.

Τι περιμένουμε να δούμε από τα Galaxy S10
Η νέα σειρά των τηλεφώνων Galaxy S της Samsung αναμένεται να παρουσιάσει τη μεγαλύτερη οθόνη που έχουμε δει ως τώρα σε Galaxy S τηλέφωνο, αλλά με μικρή αύξηση στον συνολικό όγκο της συσκευής.
Τα μοντέλα που θα δούμε είναι τρία: το S10e, το S10 και το S10+ (S10 Plus). Το μικρότερο μοντέλο θα έχει οθόνη 5,8 ιντσών και το μεγαλύτερο θα φτάνει τις 6,3 ή 6,4 ίντσες με το μεσαίο "S10" να είναι στις 6,1".
Οι νέες οθόνες της εταιρείας ονομάζονται Infinity-O και θα χρησιμοποιούν μια μικρή οπή στο μπροστινό μέρος για την selfie κάμερα για τη μέγιστη ωφέλιμη επιφάνεια. 
Εντός των συσκευών θα δούμε τον νέο κορυφαίο επεξεργαστή Snapdragon 855 (7nm) ή τον νέο Exynos 9820. Ο πρώτος χρησιμοποιείται συνήθως για το international μοντέλο, ενώ ο δεύτερος για το ευρωπαϊκό. Θα υποστηρίζει μνήμη UFS 3.0 και πιθανώς έως 512GB. Οι κάμερες θα είναι βελτιωμένες με νέο διπλό selfie φακό και πιθανώς έως και 4 κάμερες στο πίσω μέρος.
Τα Galaxy S10 θα τρέχουν λειτουργικό Android Pie με το ολοκαίνουριο UI της Samsung και διάδοχο του Samsung Experience, το OneUI. 
Γνωρίζουμε ήδη ότι η Samsung ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει τις 5G προτάσεις της, την εξελιγμένη A.I., αλλά και τις χρήσεις αυτών σε δικτυωμένο τρόπο ζωής (IoT).
Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις