Ετήσιο Party Ναυτικού Ομίλου στο roof garden του Alkyon Hotel Skiathos (Φώτο-Βίντεο)...otisimvenistinskiathonews.GR

 Μεγάλη προσέλευση του κοινού στο ALKYON HOTEL στην παραλία Αμμουδιά προς τιμή του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΚΙΑΘΟΥ στο ετήσιο καλοκαιρινό party στο roof garden του ξενοδοχείου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ κ.ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΣΟΥΡΟΣ

Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ είμαι βαθιά συγκινημένος και χαρούμενος ,συμφώνησε με την εταιρεία ΝΟΤΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ Α.Ε και την γνωστή οικογένεια ΔΕΡΒΕΝΗ και την ευχαριστεί θερμά ,για την πολύτιμη στήριξη της ,προς τον σύλλογο ,και τους αθλητές του…σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα ,διότι έχω την τιμή να σας αναφέρω μια συνεργασία που θα εχει ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ μας ,με τον ιδιαίτερο χώρο roof garden του ALKYON HOTEL.

ΤΟ “”YACHTING CLUB SKIATHOS “ΣΤΟ HOTEL ALKYON

Σε αυτό το ειδυλλιακό σημείο ανέφερε ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ κ.ΜΑΣΟΥΡΟΣ δημιουργείται το YACHTING CLUB SKIATHOS σε συνεργασία με τις ΝΟΤΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ της εταιρείας SKIATHOS PALACE και ALKYON HOTEL και είμαστε ιδιαίτεροι χαρούμενοι την σημερινή βραδιά,διότι αποκτούμε και εμείς το δικό μας χώρο,που θα γίνονται οι εκδηλώσεις μας.
Συνεχίζουμε και ανοίγουμε πανιά …όπως εχουμε μάθει απο παιδιά …και μαθαίνουμε και τα παιδιά μας για καλύτερες αθλητικές ήμερες που θα φέρουν και μετάλλια στο Σύλλογο.
Σας ευχαριστώ θερμά για την στήριξη σας και ενα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια ΔΕΡΒΕΝΗ για την πολύτιμη προσφορά τους.
Ο κ.Χρήστος Μασούρος απέμεινε τιμητική ευχαριστήρια αναμνηστική πλακέτα στο κ.Πέτρο Δερβένη.
Λάμπρυναν με την παρουσίες τους :
Βασιλης Σαρρης ( Γραμματεας )
Γιώργος Διολέττας ( Αντιπρόεδρος )
Χρήστος Σταματίου,Ελενη Γιαννακοπούλου,Γιώργος Πολυχρόνης,
Αρης κ Πετρος Δερβένης ,Ρια Δερβένη-Καγκλή ,Ηλιας και Παναγιωτης Ανδριτσόπουλος ο Νικόλαος Κατσάμπας ( Λιμενάρχης ),ο κ.Παναγιώτης Καλαντζής ( Διευθυντής ALKYON),
ο Δημήτρης Ντούρλιας και πολλοί αλλοι.

Rep: Theodosis Parissis














































Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις