Καφέ της Χαράς: Κυκλοφόρησε το trailer! Πότε κάνει πρεμιέρα....otisimvenistinskiathonews.GR



Κυκλοφόρησε επίσημα το trailer του remake του "Καφέ της Χαράς" και είναι απολαυστικό. Πήραμε μια γεύση από το τι θα δούμε και μάθαμε πότε κάνει πρεμιέρα.

Η ανυπομονησία για την έναρξη του remake της επιτυχημένης σειράς "Το Καφέ της Χαράς" στον ΑΝΤ1 είναι πολύ μεγάλη τόσο για τους συντελεστές όσο και για το κοινό.

Οι τηλεθεατές δεν βλέπουν την ώρα για να στηθούν μπροστά στην οθόνη τους και να παρακολουθήσουν όλα όσα έγιναν στο Κολοκοτρωνίτσι 16 χρόνια μετά και το πώς εξελίχθηκαν οι ήρωες.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει, οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες των ηθοποιών της σειράς έκαναν την εμφάνισή τους πριν από λίγες μέρες, ενώ η Τζόϋς Ευείδη έδωσε πρόσφατα κάποιες πληροφορίες.

Την Τετάρτη το πρωί κυκλοφόρησε και το πολυαναμενόμενο trailer της σειράς, όπου παίρνουμε μια γεύση από το τι πρόκειται να δούμε και βλέπουμε πόσο άλλαξαν - ή πόσο έμειναν ίδιοι! - οι χαρακτήρες.

Βλέπουμε την Χαρά με τη Βάλια να επιστρέφουν στο Κολοκοτρωνίτσι, τον Πώποτα να συγκλονίζεται, τη Βάλια να λέει πως θέλει να ανοίξει ξανά το περιβόητο καφέ και μια ξανθιά παρουσία να εισβάλλει στο χωριό.


Μάλιστα, ανακοινώθηκε επίσημα και η ημερομηνία της πρεμιέρας, που θα είναι η παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Συγκεκριμένα, την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου στις 20:45 στον ΑΝΤ1.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις